Ingatlanfelkészítési kisokos tudatos eladóknak

Minden lakásban benne van a csoda!

Minden lakásban benne van a csoda!

Előszó helyett

2019. április 29. - Biró Csilla

Kedves Olvasó!

Régóta tervben van, hogy elindítom ezt a blogot, de a mai napnál jobb alkalmat a közeljövőben biztosan nem fogok ehhez találni. Hétvégén ünnepeltük a kisebbik lányom 3. születésnapját, így egy nagyon szép időszak zárul le most, helyet adva ezzel valami teljesen újnak az életemben.

2013-ban, a nagylányom születésekor, egy informatikai multicégnél dolgoztam. Pályakezdő vidéki lányként, a főiskola utolsó évében kerültem egy akkor induló, budapesti SSC központ ügyfélszolgálati csapatába. Akkoriban a többségünk még csak a filmekben látott call centert és bár manapság divat lehúzni ezeket a típusú munkahelyeket, abban az időben, 10-15 éve, teljesen más volt a multik világa. Több pozícióban és csoportban dolgoztam az évek során, de csak a lányok születése után érett meg bennem a gondolat, hogy váltani szeretnék.  Az itthon töltött évek alatt, egyre inkább úgy éreztem, idegen lennék már abban a világban. A gyerekeim születésével teljesen más dolgok kerültek fókuszba, más vált fontossá. Megváltoztak a körülményeink és nagyon sokat változtam én magam is.

Néhány napja, nosztalgiával vegyes izgalommal aláírtam a felmondásomat, 14 év után. Lezárult egy korszak, hogy helyébe lépjen valami egészen új, izgalmas dolog, amire már egy ideje készülök.

Ez pedig nem más, mint egy saját vállalkozás elindítása. Ismeretlen, új út ez nekem, aki egész életében alkalmazottként dolgozott. Cserébe viszont olyan dologgal foglalkozom, ami nagyon régóta a szívügyem és amit szenvedélyes szeretettel csinálok.

Ez pedig nem más, mint a Home Staging, ingatlanok professzionális felkészítése eladásra, kiadásra. Olyan izgalmas terület ez, ahol használhatom az eredeti végzettségemet, a közgazdaságtant, de mellette lakberendezéssel, stylinggal, marketinggel és értékesítéssel is foglalkozhatom.

Ez a blog olyan tudatos eladóknak szeretne segíteni, akik lakásukat a lehető leggyorsabban, az elérhető legmagasabb piaci áron szeretnék értékesíteni, ezért az ingatlan eladásra való felkészítése, azaz a home staging alkalmazása mellett döntenek.

Ha érdekel a lakberendezés, szereted a stílusos otthonokat és kíváncsi vagy, hogyan hozható felszínre lakásunk legjobb arca, hogy az azonnal felkeltse a potenciális vevők érdeklődését, tarts velem ezen a blogon, ahol bevezetlek Téged a tudatos ingatlaneladás/kiadás rejtelmeibe!

A bejegyzés trackback címe:

https://birocsillahomestaging.blog.hu/api/trackback/id/tr2214792738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása