Ingatlanfelkészítési kisokos tudatos eladóknak

Minden lakásban benne van a csoda!

Minden lakásban benne van a csoda!

Egy vidéki panellakás is lehet stílusos

2020. június 26. - Biró Csilla

 

A Facebook oldalamon a napokban mutattam már fotókat legújabb munkámról, egy eladásra felkészített, vidéki panellakásról. Nagyon szerettem ezt a projektet, mert számomra kiemelten fontos, hogy a home staging szolgáltatás, az ingatlanok eladásra, kiadásra történő felkészítése a lehető legszélesebb réteghez eljusson.

A most bemutatásra kerülő panellakásban szinte minden átalakult, hogy boldog új tulajdonosának már tényleg csak a bőröndjét kelljen hozni, ebben az ingatlanban minden készen várja. Legtöbbször egy ilyen felkészített lakásnál a bútorok mellett a dekorációk és a legapróbb kiegészítők is megvásárolhatók, így a vevő pontosan abban a lakásban élhet, amibe a képek és a személyes megtekintés alapján beleszeretett.

Elsőként bemutatom a lakás berendezett alaprajzát, így könnyebben követhető lesz, melyik helyiségről beszélek.
berendezett.jpg

A lakás egyébként Várpalotán található, egy négyemeletes panelházban, ami az 1980-as években épült. Sokak szerint a város legélhetőbb, legjobb beosztással rendelkező tömbjei ezek, amit az alaprajzot látva, nehéz lenne megcáfolnunk. A 85 négyzetméteres ingatlan eredetileg 4 szobából állt, de a tulajdonos zseniális ötletének köszönhetően a korábbi főzőfülke is szobává alakult, a konyha pedig a korábbi étkezőbe költözött. Az új konyhát a bejárattal pont szemben a folyosó végén láthatjuk. 

A konyhából nyílik az átalakítással nyert ötödik szoba, ami jelenleg gardróbszobaként funkcionál, de lehetne akár dolgozó-, gyerek- vagy vendégszoba is. Ennek köszönhetően akár egy 3 gyerekes családnak is tökéletes élettér lehet, hiszen mindenki megőrizheti benne privát szféráját. A jelenlegi gardrób, méretének köszönhetően a lakók minden holmiját el tudja majd nyelni. A kép igazolja, milyen világos, tágas lett mindkét helyiség az átalakítás után, ráadásul a konyhában még egy kisebb reggelizősaroknak is jutott hely.
konyhagardrob.jpg

A három hálószoba elosztása egy nagyobb család számára is tökéletes, a bejárattól jobbra két szoba is nyílik a folyosóról, amik lényegében egymás tükörképei. A türkizkék és rózsaszín kiegészítők gyerek, de akár kamasz szobákba is ideálisak lehetnek. A helyiségek berendezése letisztult, funkciónak megfelelő. Nem zsúfoltunk be felesleges tárgyakat, bútorokat, így tágas, világos élettereket kaptunk.
page1_1.jpg

A szülői hálószoba vagy főháló a másik két hálószobától elkülönülve található, a lakás egy távolabbi, félreeső részében, megőrizve a lakók privát szféráját, így tökéletes elvonuláshoz, pihenéshez egy hosszú nap után. Méretéből adódóan a dupla ágy mellett a szoba végében akár egy kis fésülködőasztal vagy dolgozósarok is helyet kaphat. Az ide vezető folyosóról nyílnak a vizesblokkok is, a fürdő és a WC külön helyiségben található.  
haloszoba.jpg

Az előszoba végén találjuk a lakás ékességét, a központi szerepet betöltő, fényárban úszó, franciaerkélyes nappalit, mely az étkezővel együtt remek terepe a kikapcsolódásnak, beszélgetésnek, családi- és baráti összejöveteleknek egyaránt. Ennek a helyiségnek a színeit, hangulatát igyekeztünk később megmutatni az egész lakásban.
nappali.jpg

A lakás egyébként remek adottságokkal rendelkezik, napfényes, tágas, amit a felkészítéskor használt világos, visszafogott színek még jobban kiemelnek. A bútoroknál megjelenő fehér harmóniáját a kiegészítők kék (türkiz és sötétkék) és rózsaszín (púder, mályva) árnyalatai törik meg. Egy felkészített lakás bemutatásakor nagyon fontosak az egyes hangulatok, érzések, amiket leginkább az apró részletek, elkapott pillanatképek adnak vissza.
page_1.jpg

A bemutatott lakás hatalmas átalakuláson ment keresztül, egy átlagos lakótelepi panellakásból minden igényt kielégítő, stílusos álomotthon lett, ami készen várja boldog új tulajdonosát. Ha szeretnél ebben a napfényes, panorámás, szuperül felújított lakásban élni, a hirdetése még elérhető az ingatlan.com kínálatában, amennyiben pedig érdekelnek a lakások eladásra/kiadásra történő felkészítésének, azaz a Home Stagingnek a részletei, kövesd Facebook oldalamat vagy keress az ott megtalálható elérhetőségeimen!

A bejegyzés trackback címe:

https://birocsillahomestaging.blog.hu/api/trackback/id/tr4315969700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása